Kiderült, kivel él együtt válása után Kucsera Gábor

Kucsera Gábor
Vágólapra másolva!
Kucsera Gábor nehéz éven van túl. Egy évvel ezelőtt jelentette be felesége, Tápai Szabina, hogy elválnak és ki is tálalt, hogy férje hűtlensége vezetett a kapcsolatuk végéhez. A házaspár igyekszik jó viszonyt ápolni a három közös gyerek miatt, és már egyáltalán nincs köztük feszültség a történtek miatt. Az egykori kajakozó egy évvel a történtek után úgy tűnik, hogy új életet kezdett, már nem bánkódik felesége miatt, sőt, kiderült, hogy hol és kivel osztja meg az otthonát.
Vágólapra másolva!

Sokakat megdöbbentett egy évvel ezelőtt Tápai Szabina és Kucsera Gábor válásának híre, akik tíz év után adták be a válókeresetet. Tápai Szabina később elárulta, hogy döntésükben a megcsalás is szerepet játszott, ami felett nem tudott már szemet hunyni. A sztárpárnak három gyereke született, akiket közösen nevelnek, ezért igyekeznek jó viszonyt ápolni a család érdekében, azt állítják, már nem feszült köztük a viszony.

A világbajnok kajakozó azóta az Ázsia Expressz realityt is megnyerte Tóth Dávid oldalán, ahol elárulta, hogy azért vállalta el, mert a forgatás alatt tudta a szakítást tejesen feldolgozni. A játék során közeli kapcsolatba került Nagy Alekosz exével, Varsányi Rékával is, akikről azóta folyamatosan pletykálják, hogy több lehet köztük a barátsgánál, de ők ezt folyton tagadják, mégis sokszor látni őket egymás társaságában.

Egyelőre úgy tűnik, hogy Kucsera élvezi az agglegény életet, ugyanis a válása óta mintha kicserélték volna. Megtanulta kezelni a mosógépet és gyakran süt is, főleg a gyermekei kedvéért. Azt is elárulta, hogy nem él egyedül, visszaköltözött egykori családi házukba, ahol jelenleg az édesanyjával élnek együtt - írja a Bors.