Késsel hadakozott a rák a szakács ellen

Integető rák (Uca sp), Mangrove of Belo sur mer, Southwestern coast of Madagascar, south of Morondava Mangrove SEA ADULT Male Courtship behaviour Front shot OVERVIEW Colorful Claw (animal) Mud (matter) Uca August Mozambique Channel Nobody Fiddler crab (Uc
Integető rák (Uca sp.)
Vágólapra másolva!
Noha az internetet már egy ideje elárasztották a késsel, sőt fénykarddal hadonászó rákokról készült videók, kevesen ismerik az eredeti történetet. Holott az önmagában is elég bizarr.
Vágólapra másolva!

A vírusvideó „ősanyja" minden valószínűség szerint egy brazil étteremben készült. Itt az egyik tarisznyarák valahogy megszökött, mielőtt a fazékba rakták volna, és az ollójába fogott egy útjába akadó kést.

Valószínűleg bármit megragadott volna, és véletlen (vagy a videókészítő ármánykodása), hogy éppen egy kés került az ollójába.

A videó már csak a késsel „hadonászó" rákot mutatja be, miközben a felvételt készítő elég elítélhető módon kineveti a hős ízeltlábút.

Bár a rák további sorsáról nincsenek ismereteink, valószínűsíthető, hogy bátor ellenállása sem mentette meg attól, hogy valaki tányérján végezze életét.