Minden másnap megoszt egy videót a közönséggel az oroszlánházból a Denver Állatkert. A néhány napja bemutatott felvétel különlegessége, hogy a nemrég született kisoroszlán első bemutatkozását örökíti meg, többek között azt a pillanatot is, amikor az apjával találkozik.

A Denver Állatkert osztott meg egy videót egy alig másfél hónapos oroszlánkölyökről, amint először mutatkozik be az oroszlánházban. Noha a felvétel az apró kölyök botladozásairól és cukiságáról szól, mégis a legszebb pillanat, amikor az apja odamegy hozzá. Tobiasz egészen kedvesen, és türelmesen közeledik fia felé. 

A videó alatt is a legtöbben a kétéves apa szelíd viselkedését dicsérték.

A kölyök még július 25-én született, és minden megvan benne, ami egy oroszlánkölyköt a közönség kedvencévé varázsolja: játékos, kíváncsi és energikus - nyilatkozta az állatkert kommunikációs igazgatója a Bored Panda oldalnak.

 A videó annak a sorozatnak a része, amit a Denveri Állatkert minden másnap közzétesz az oroszlánházból, így igyekeznek bevonni a nyilvánosságot az állatpark mindennapjaiba. Illetve ezáltal szeretnének pénzt gyűjteni az állatkerti, illetve a vadonban élő oroszlánok számára.