Farokkal a homlokán született a csodakutya

Missouri, kölyökkutya, farok, homlok
Vágólapra másolva!
A különleges rendelenességgel született kölyök nem kellett a gazdáinak, ezért utcára dobták Missouriban. Egy állatvédő csoport talált rá és egy idősebb kutyára, akik azonnal beleszerettek a nem mindennapi állatba. 
Vágólapra másolva!

A kölyök a Narwhal the Little Magical Furry Unicorn, vagyis a "Narwhal, a kis varázslatos szőrös egyszarvú" nevet kapta, aki néhány óra alatt óriási utat járt be a közösségi médiában - írja a Mirror. Vírusként terjedt a fotója a neten, ma már mindenki őt akarná örökbe fogadni.

A testi fogyatékossággal élő állatok gondozására szakosodott állatmentő szervezet azonnal orvoshoz vitte a kölyökkutyát, ahol többek között az is kiderült, mi is az a farokszerű kinövés a homlokán.

Az állatorvos megállapította, hogy a kis "szarv" nem kapcsolódik az állat koponyacsontjához, és nem látja okát annak, hogy feltétlenül el kelljen onnan távolítani. A szépséghiba nem zavarja a kölyköt, és várhatóan nem is fog vele tovább nőni.

Narwhal örökbefogadásához várólista állt fel, olyan sokan szeretnék hazavinni. Az állatmentők viszont még egy darabig megfigyelés alatt tartják.