Video kaputelefon: biztonság felsőfokon

House intercom on the wall doorbell entrance bell intercom camera ring interphone entry telephone door communication access house button security electronic automation technology home call system protection building safety control equipment white House in
House intercom with a camera on the brick wall outdooors
Vágólapra másolva!
A biztonság kiemelt jelentőséggel bír a mai kor embere számára. Nem csak a jelenleg nagyon aktuális egészségmegőrzéssel kapcsolatban van ez így, hanem az otthon biztonságát illetően is. A korszerű biztonsági rendszerek mellett nem elhanyagolható az sem, hogy milyen kaputelefon szett mellett tesszük le a voksot.
Vágólapra másolva!

Forrás: elements.envato.com

Az én házam, az én váram

Az én házam, az én váram- szól a jól ismert gondolat. S ez a valóságban tényleg így van. Ez az a hely ugyanis, ahol irányításunk alatt tudjuk a dolgokat, és magunk szeretnénk dönteni arról, hogy kit engedünk be oda. Sokan kifejezetten frusztrálónak érzik, ha nem tudják, ki csönget, és tulajdonképpen semmiféle idegennel nem szeretnének kapcsolatba kerülni. Ezt nem csak a saját szabadidő feletti kontroll indokolhatja, hanem természetesen a biztonság iránti igény is. Ilyenkor tesz kitűnő szolgálatot a video kaputelefon, mely ma már megbízható márkákkal jelen van a hazai piacon is.

Hikvision megbízhatóság otthonába

A Hikvision kaputelefon webáruház közreműködésével is megrendelhető, telepítése pedig egyszerűen megoldható. A műanyag kültéri egységgel rendelkező készülék masszív, ellenáll az időjárás viszontagságainak, és nem elhanyagolható, hogy vandálbiztos. Akár két kimenettel rendelkező szett is elérhető, így több kapuhoz is csatlakoztatható az.

Mobiltelefonos elérhetőség iOS és Android rendszerre is

Az eszköz mobiltelefon kapcsolaton keresztül is elérhető, legyen szó akár iOS vagy Android rendszert használó készülékről. A telepítést és a programozást laikusként is könnyedén elvégezhetjük, s innentől kezdve a 2 Megapixeles kamera segítségével a beltéri egységen keresztül is láthatjuk, ki szeretne kapcsolatba lépni velünk. Napjainkban sajnos tény, hogy nem mindig csak azok csöngetnek be, akiket várunk. A video kaputelefon segítségével tényleg csak annak nyithat ajtót, akit szívesen látna otthonában, vagy egyáltalán találkozni szeretne vele.

Mindez egyébként a biztonság szempontjából sem elhanyagolható szempont. Az otthon az a terület, ahol anyagi értékeinket és pszichés biztonságérzetünket is védelmezni szeretnénk. Gondolkodjon előre, és alakítson ki korszerű kaputelefon rendszert otthonában.