Az Egyesült Államokban, Utah északi részén többen egy fényes gömböt láttak az égen, sokan azonnal sokkot kaptak, hiszen nem tudták megmagyarázni, hogy mit is látnak.

Egy fényes gömb jelent meg a város felett, az emberek rögtön pánikba estek, hiszen azt gondolták róla, hogy egy UFO jelent meg az égen - írja a Promotions.

Az Egyesült Államokban, Utah északi részén, nem sokkal napnyugta előtt jelent meg a fényes tárgy, ami leginkább egy hatalmas léggömbre hasonlított.

A szemtanúk közül sokan sokkot kaptak, hiszen nem tudták, hogy mit is látnak az égen. Egyesek szerint egy földönkívüli jelent meg a város felett, míg mások egy csillagnak nézték.

Kint maradtunk, amíg el nem távozott, eltűnt az égen; úgy nézett ki, mint egy távoli csillag. Rendkívül furcsa volt az egész

– nyilatkozta a Fox 13-nak az egyik szemtanú.

Stephen Price a távcsöve segítségével elképesztően közelről tudta szemügyre venni a jelenséget.

Elmondása szerint a léggömbhöz hasonlító repülő tárgy ragyogó narancssárga színűvé vált, mielőtt a Nap lebukott volna a horizont alatt, aztán látszólag eltűnt az égről.

A Twitteren az Országos Meteorológiai Szolgálat Salt Lake City-i irodája kizárta annak a lehetőségét, hogy az ő léggömbjük rémisztette volna meg az embereket.