Bizarr külsejű, arctalan tengeri lényt sodort partra a tenger Oregonnál

Vágólapra másolva!
Furcsa külsejű lényt sodort a partra a tenger az Egyesült Államokbéli Oregonnál. Az állatot egy fiatal pár vette észre, akiket sokkolt a látvány. Elmondásuk szerint a lény óriási volt, fehér szőr borította a testét és kemény volt a bőre - írja a Mirror.
Vágólapra másolva!

Merica Lynn és Adoni Tegnert éppen quadoztak, amikor a fiatal nő egy hatalmas tetemet vett észre a tengerparton.

A pár ledöbbent a látványtól, egy bizarr, arctalan tengeri lényt találtak, amely valószínűleg egy földrengés következtében kerülhetett a felszínre.

A nő így emlékezett vissza:

A pár szerint a szaga borzalmas volt, hasonlított az oroszlánfókák illatára, de annál is rosszabb volt. A 28 éves férfi, aki egyedi ékszereket készít egy helyi üzlet számára, úgy véli, hogy egy közelmúltbeli földrengés magyarázhatja a rejtélyes állat megjelenését.

Azt mondta:

A lényről készült felvétel behálózta az internetet, néhány kommentelő szerint egy globsternek tűnik. Ezt a kifejezést először a hatvanas években találták ki a tengerpartra mosódott tetemek leírására. Jim Rice, az Oregon Állami Egyetem Tengeri Emlős Intézetének programvezetője szerint egy bálnáról van szó és becslései szerint az állat több hónapja elpusztulhatott.