Játsszon velünk és nyerjen útikönyvet!

Vágólapra másolva!
Az utazások során mindenki szereti, ha támaszkodhat egy jó útikönyvre, ahol mindent megtalálhat a térképektől kezdve a látnivalók ismertetésén át, a megfelelő szállásokig, éttermekig, mindent megtudhat a helyi közlekedésről és arra nézve is kap információt, hogy hol érdemes vásárolni. Ha következő utazásához szüksége lenne egy ilyen útitársra, játsszon az [origo ] utazási rovatának játékán!
Vágólapra másolva!

A játékon való részvételhez és az 5 db útikönyv egyikének elnyeréséhez nem kell mást tennie, mint helyesen válaszolnia az alábbi kérdésre:

Melyik európai nagyvárosban található Giordano Bruno köztéri szobra?

Ha tudja a választ, akár azonnal is szavazhat, ha pedig bizonytalan lenne, látogasson el a Go Utazási Magazin oldalaira, ahol megtalálja a szükséges segítséget!

Játékszabályok

Az alábbi lehetőségek közül jelölje meg azt a várost, ahol Ön szerint a kérdésben említett szobor található. Ezt követően a felsorolás alján található mezőbe írja be a mellette látható kulcsszót, adja meg nevét, valamint e-mail címét (az e-mail cím beírására szolgáló ablakba csak valós cím írható).

Egy felhasználó többször is szavazhat, egy órán belül azonban csak egyszer. A sorsoláson a december 1-jén 12 óráig beérkezett szavazatok vesznek részt. A nyertesek névsorát december 2-án tesszük közzé az [origo] utazási rovatában, a Go Utazási Magazinban.

A játékban részt vevők vállalják, hogy automatikusan megkapják a Go.hu hírlevelét, illetve a Go.hu-t állítják be kezdőlapként.

PárizsRóma
RennesFirenze
AssisiKöln

Név

E-mail cím

Írd be a jobbra látható szöveget