Vágólapra másolva!
 
Vágólapra másolva!

A Hévíz melletti kis faluban, Alsópáhokon található Kolping hotelben nemcsak a hagyományos szállodai szolgáltatásokat kaphatja meg a vendég, hanem minden évben különböző tematikus napokat, táborokat is tartanak. Ezek közül az egyik legnépszerűbb az évente 4-5 alkalommal megrendezett babaúszó tábor, ahol szakképzett oktatók segítségével ismertethetjük meg a piciket a vízzel és az első mozdulatokkal.

Forrás: [origo]

A szállodában külön családi szobák is foglalhatók, ami kifejezetten hasznos, ha a babakocsit is be kell valahogy passzírozni, az egyéb kellékekről már nem is beszélve. A fürdőszoba is kellő méretű és nagyban megkönnyíti a vendégek helyzetét, hogy kiskáddal van felszerelve.

A hotelben a szülőkre is gondolnak, az esti altatás után egy bérelhető bébiőr segítségével akár még az bárba is lemerészkedhetünk. A hotel teljes területén kényelmesen lehet babakocsival közlekedni: az átjárókon babakocsi-feljárókat építettek és liftek is vannak, igaz utóbbiak meglehetősen kicsik, két babakocsi már nem fér el bennük, egy is csak nehezen.

A szálloda szintén nem tartozik a legolcsóbbak közé, egy családi szobában a főszezoni időszakban 17 600 forintot kell fizetnie egy felnőttnek, igaz ezért félpanziós ellátás is jár. A gyerekeknek életkortól függően 2900 és 11 800 forint között váltakozik az ár.