Vágólapra másolva!
Azok az igazán elszánt síelők, akik nem elégszenek meg a mélyhavas síeléssel, a freeride-ozással, vagy a helisível, létezik egy ezeknél sokkal extrémebb és hajmeresztőbb sport. A Bun-J-Ride nem más, mint a síugrás és a bungee jumping keveréke.  
Vágólapra másolva!

A franciaországi La Clusaz síterepen extrémsport-veterán Jean-Francois Michelin extrémsport-veterán tovább fokozta az ugrásokkal járó adrenalin fröccsöt és egy újfajta hajmeresztő őrületet talált ki. Társaival egy 40 méteres lejtős rámpát épített a közeli folyó fölé, a rámpa két oldalán drótkötelet feszített ki, ami átszeli a folyóvölgyet és ezzel kész is volt a világ első Bun-J-Ride pályája.

A jelentkezőket egy a testre erősített heveder segítségével a rámpa két oldalán futó drótkötélhez erősítik, akik azután síléccel, vagy éppen biciklivel száguldanak le a síúgró sánchoz hasonlatos alkalmatosságon. A sánc végén az ugró a szakadék felé zuhan, de a gumikötelek miatt végül finoman a völgy túloldalán lévő végállomásra siklik. A mutatványt bárki kipróbálhatja 65 euró leszurkolása ellenében.