Magyar szállodáé a legjobb belső

Klotild-palota megnyitó, Buddha Bar
Vágólapra másolva!
A londoni székhelyű International Hotel Awards legjobb szállodabelső (Best International Hotel Interior) díjjal jutalmazta a magyarországi szállodák között először a Mellow Mood Hotels által üzemeltetett Buddha-Bar Hotel Budapest Klotild Palace-t.
Vágólapra másolva!

A versenybe öt kontinens több száz szállodája nevezett, közülük választotta ki a nemzetközi szakemberekből álló zsűri a nyerteseket. Az International Hotel Awards 20 éve a nemzetközi szállodaipar egyik legnagyobb megmérettetése. A szállodák 17 kategóriában indulhatnak.

Orbán Viktor miniszterelnök is részt vett a tavalyi megnyitón Forrás: Facebook/Orbán Viktor

A budapesti Buddha-Bar Hotel hivatalosan tavaly június közepén nyílt meg az Erzsébet híd pesti hídfőjénél. Az ötcsillagos luxusszállodát a százéves Klotild Palota történelmi épületében alakították ki. A szálloda 102 szobával, több egyedi lakosztállyal, wellnessközponttal és rendezvénytermekkel működik.

A világon ez a második Buddha-Bar szálloda, az elsőt Prágában nyitották meg 2009-ben. Buddha-Bar étteremből 14 működik a világon, a budapesti a 15. A Sameer Hamdan és Zuhair Awad tulajdonában lévő Mellow Mood Hotels 1997 óta működik a budapesti szállodapiacon. Mára már 14 különböző kategóriájú szállodát üzemeltet.