Új SAS-járatok Koppenhágába és Oslóba

felszálláshoz készülődik egy Malév repülő a  Ferihegyi repülőtér kifutópályáján 2004. szeptemberében, mentesül egy törvény alapján a budapesti Liszt Ferenc Nemzetközi Repülőtér üzemeltetője, a Hochtief a helyi iparűzési adó alól
Vágólapra másolva!
Március 31-től összesen heti 9 járatot indít Budapestről a Scandinavian Airlines (SAS). Az észak-európai légitársaság egyúttal bejelentette, hogy a Tensi Aviationt nevezi ki általános értékesítési ügynökének Magyarországon.
Vágólapra másolva!

Koppenhágába ezentúl naponta repül majd az SAS szombat kivételével, míg Oslóba kedden, csütörtökön és vasárnap. "Mindkét városon keresztül gördülékeny átszállást és vonzó csatlakozásokat kínálunk minden fontos desztinációra Dániában, Norvégiában, Svédországban és Finnországban" - mondta Stefan Eiche, az SAS magyarországi vezetője.

Az SAS-t 1946-ban alapították, Dánia, Norvégia és Svédország nemzeti légitársasága, és a Star Alliance tagja. A budapesti járatok annak a 45 új útvonalnak a részei, amelyeket a társaság 2013-ban indít. A bővítés annak fényében figyelemre méltó, hogy tavaly év végén még a cég csődközeli állapotáról érkeztek jelentések, ami masszív leépítéseket tett szükségessé.