Szurkolói járatokat indít a Wizz Air a foci Eb-re

Wizz Air Airbus A321ceo
Vágólapra másolva!
Három különjáratot indít a Wizz Air Budapestről Franciaországba 2016 júniusában.
Vágólapra másolva!

Közvetlen járatot indít Budapestről Lyonba, Marseille-be és Bordeaux-ba a magyar labdarúgó-válogatott három franciaországi mérkőzésére a Wizz Air – áll a légitársaság közleményében. A 2016 júniusi különjáratokat kifejezetten a három meccs időpontjához igazítják.

Képünk illusztráció Forrás: Wizz Air/Földházi Árpád

A gépek 14.00 óra előtt érkeznek majd Franciaországba és a mérkőzés után, röviddel 24.00 óra előtt indulnak vissza Budapestre. Jegyek kizárólag oda-vissza útra vásárolhatók 99 900 forinttól és a wizzair.com oldalon foglalhatók december 16-tól. A járatokon Airbus A321 gép fog repülni.

Bordeaux-ba 2016. június 14-én 10.35-kor indul járat, Marseille-be június 18-án 11.40-kor, Lyonba pedig június 22-én 11.40-kor. Mindhárom helyszínről aznap 23.55-kor indul vissza a gép. Mindhárom mérkőzés 18 órakor kezdődik.

Drága vagy olcsó?

Első látásra a Wizz Air ajánlata nem tűnik túlságosan kedvezőnek, különösen azok számára, akik a fapados társaságok alacsony árfekvéséhez szoktak. Itt azonban figyelembe kell venni, hogy az alternatív, kevésbé kényelmes megoldások sem olcsók (ezekről részletesen itt írtunk), és a mérkőzések időpontjának közeledtével még drágulhatnak is.

A csapdahelyzet azonban így is fennáll.

A sorsolási rendszer miatt a szurkolók csak jövő februárban lehetnek biztosak abban, hogy jegyhez jutnak valamelyik mérkőzésre. Márpedig addig a Wizz Air jegyei is drágulhatnak.

Szavazzon!

Ön szerint megér ennyit egy közvetlen szurkolói járat?