Máris lecsapott a Wizz Air a TAP kivonulására

2016.01.19. 14:06

Lisszabonba sűríti jártatait, Bukarestbe újat indít a légitársaság.

Szeptember 19-től Budapest és Bukarest között új útvonalat indít a Wizz Air – jelentette be a társaság. A járat heti négy napon repül majd, és a jegyek 5990 forinttól foglalhatók egy irányba, kis kézipoggyásszal.

Bukaresti utcaképForrás: Bucsky Péter

Bukarest turisztikai szempontból nem ugrana be első célpontnak, de korábbi beszámolónkból kiderül, hogy jól el lehet tölteni ott az időt. Ráadásul most nyílt meg az ottani repülőtér mellett Európa legnagyobb termálvizes wellnessközpontja.

Azonnal léptek

A Wizz Air nem késlekedett reagálni arra a vasárnapi hírünkre, hogy áprilistól megszünteti Budapest-Lisszabon járatát a TAP portugál légitársaság. Március 27-től heti két nap helyett már hetente négy nap fog repülni a portugál fővárosba a magyar kötődésű fapados cég. A Budapest-Lisszabon járatra a jegyek 14 990 forinttól foglalhatók egy irányba, ugyancsak kis kézpoggyásszal.

Lisszaboni utcaképForrás: Flickr/Ann Wuyts

A hónap elején a Wizz Air három új útvonal indítását jelentette be: Budapestről Liverpoolba és Reykjavíkba márciustól, Budapestről Ibizára júniustól indulnak a járatok. Ezek közül a turisták számára Izland lehet a legnagyobb durranás; ebben a cikkben leírtuk, mennyiből lehet kihozni egy utazást a gejzírek földjére.

KAPCSOLÓDÓ CIKKEK