Életveszélyes ötlet: egy férfi a kétéves kislányával mászott be az elefántok közé

elefánt
Az ősi elefántcsont genetikai titkokat tartalmaz, melyeket használni tudnak, hogy megvédjék a mai elefántokat.
Vágólapra másolva!
Őrizetbe vettek egy férfit, aki a San Diegói állatkertben minden akadályt megkerülve mászott be kislányával az elefántok közé. A gyors közbeavatkozásnak köszönhetően végül mindenki sértetlenül megúszta az incidenst, de a férfit őrizetbe vették és gyermekbántalmazás miatt is felelnie kell a bíróság előtt.
Vágólapra másolva!

A 25 éves férfit pénteken vették őrizetbe, miután az elefántok közé akart menni fotózkodni. Számos akadályt megkerült, majd szándékosan és illegálisan lépett olyan helyre két éves lányával, ahova látogatóknak tilos bemenni az állatkertben.

A biztonsági őrök gyorsan reagáltak az esetre, bár addigra elhagyta területet a férfi a lányával,

akik felé meg is indult az egyik kissé feldúlt elefánt

- írja a Fox News.

Szemtanúk az mondták az esettel kapcsolatban, hogy nem akarták elhinni, ami látnak. A férfi átugrotta a kisgyerekkel az elkerített rész kerítését, de ekkor kiáltoztak neki az ott lévők, hogy menjen ki, amely végül is épphogy sikerült is, mielőtt az elefánt elütötte volna őket.

Sem Jose Manuel Navarrete, sem a kislány, sem az elefánt nem sérült meg az incidensben, de a férfit őrizetbe vették, 100 ezer dolláros óvadékot állapítottak meg és gyermekbántalmazás miatt is felenie kell majd. Március 30-án emelhetnek vádat ellene.

A rendőrség vizsgálja azt is, hogy alkohol vagy drog szerepet játszhatott-e a nem mindennnapi eset során.