Drámai baleset, egy kislány nem tudott megállni a kereszteződésben - videó

kislány
Vágólapra másolva!
Összetörte a garázsajtót a futár, egy autókerék lepte meg a társaságot, megpördült az autópályán egy autó, de senkivel nem ütközött – nézze meg videóválogatásunkat!
Vágólapra másolva!

Összetörte a garázsajtót a futár

Az amerikai Georgia államban lévő Holly Springsben egy kézbesítő érkezett egy házhoz, ám a kocsibeállón megállva nem rögzítette megfelelően autóját, így az elindult, egyenesen a garázsajtóba.

Egy autókerék lepte meg a társaságot

A vietnami Phan Thietben egy társaság kávézott az út menti asztalnál, amikor észrevették, hogy egy elszabadult autókerék közeledik feléjük. Gyorsan a falhoz húzódtak,

a kerék pedig centikkel az asztal mellett repült el.

Megpördült az autópályán, de senkivel nem ütközött

A floridai Hialeah-nál egy sofőr a külső sávban próbálta megelőzni a többi autót, ám amikor vissza akart menni a belső sávba, az autó megpördült a nedves úton.

Csodával határos módon azonban senkinek sem ütközött neki, és sikerült a menetirányban tartani a járművét.

Megmentették a kislányt az ütközéstől

A brazíliai Americo Brasiliensében egy társaság álldogált egy kocsma előtt, majd egyikük észrevette, hogy a szemközti útról egy kislány érkezik nagy sebességgel a kereszteződésbe a kerékpárján. A férfi látta, hogy a kislány nem tud megállni, így

szinte az utolsó pillanatban elkapta őt,

megelőzve, hogy a villanyoszlopnak ütközzön. Közben az ő lába is megsérült, de legalább sikerült elkerülnie egy nagyobb balesetet.