Lélegzetelállító Európa Hawaiinak is hívott szigete

Seixal, Madeira, Portugália,
Aerial view - land meets ocean in Seixal, Madeira, Portugal
Vágólapra másolva!
A Marokkó partjainál található portugál szigetről készült videók felrobbantották a TikTokot, az embereket lenyűgözte a mesebeli táj és a végtelen szórakozási és kikapcsolódási lehetőségek tárháza.
Vágólapra másolva!

A Portugáliához tartozó Madeira az elmúlt években osztatlan sikert arat a nyaralók körében, és ez az interneten megosztott utazós videókban is meglátszik. A Marokkó partjainál található sziget ideális lehet azoknak, akik a túrázást kedvelik, de azoknak is, akik csak a tengerparton szeretnének pihenni.

Az elképesztő madeirai tengerpart Forrás: Shutterstock/Copyright (c) 2023 proslgn/Shutterstock. No use without permission./Proslgn

A sziget egyik fő vonzóereje az, hogy ott egész éveben nyár van, így az év bármely szakaszában ideális lehet a nyaralásra.

Az adrenalin szerelmesei is megtalálhatják a számukra ideális szórakozást, a sziget ugyanis ideális a szörfözésre, kajakozásra, jet-skizésre, kerékpározásra és csónakázásra is.

A sziget számos szórakozási lehetőséget kínál az oda látogatóknak Forrás: Shutterstock/Copyright (c) 2019 Petr Pohudka/Shutterstock. No use without permission./Petr Pohudka

Tehát a sziget nem hiába érdemelte ki az európai Hawaii elnevezést.

Forrás: The Sun