Egy utas vette át a repülőgép vezetését, miután a pilóta nem jelent meg felszállásnál

easyjet
easyJet, repülés
Vágólapra másolva!
Egy apa nem akarta elhalasztani nyaralását, ezért átvette az easyJet spanyolországi járatának irányítását, miután a pilóta nem jelent meg a felszállásnál. A fedélzeten tartózkodó utasok legendának nevezték a férfit, amiért megmentette az útjukat.
Vágólapra másolva!

Miután megtudta, hogy törölhetik a járatot, így a nyaralását is, egy apa felajánlotta, hogy elrepíti az easyJet járatát Spanyolországba az Egyesült Királyságból. Michael Bradley éppen családjával utazott, amikor nem jelent meg a repülőgép pilótája, ekkor cselekednie kellett.

Mivel az apa maga is rendelkezik engedéllyel felhívta a főnökeit, hogy elrepíti a gépet a spanyol Alicantéba.

Michael Bradley végül zöld utat kapott a felszállásra. Az fedélzeten tartózkodó utasok megköszönték neki, hogy megmentette útjukat, majd legendának nevezték a férfit. Mielőtt a gép elhagyta a manchesteri repülőteret, Michael a hangosbeszélőn keresztül a következőt mondta:

A easyJet szóvivője elmondta, hogy kivételes alakalom volt, hogy a férfi átvehette a repülőgép irányítását. Hozzátette, hogy mivel Michael Bradley kipihent volt, mert korábban négy nap szabadságot vett ki, törvényesen vezethette a repülőgépet.

Forrás: GlasgowLive