Borospincéből hotel? Felrobbantotta az internetet egy nem mindennapi szálláshely - képek

szálló, resort, villa, nyaralás, nyaralóhely, olaszország
Vágólapra másolva!
Aki szeretett volna valaha is az ágyából közvetlenül egy medencébe ugrani, az most végre megteheti, ráadásul egy igazán exkluzív környezetben: egy borospincéből lett olasz hotel titkos medencékkel, kivételes élményekkel várja vendégeit.
Vágólapra másolva!

Egy olasz idegenvezető megdöbbentő szállásélményétól hangos az internet, Stefano Dioni ugyanis az olaszországi Locorotondo városában található Leonardo Trulli Resortból jelentkezett be nemrég.

Videóját azóta nagyon felkapta az internet, Stefano ugyanis egy olyan földalatti hálószobával rendelkező lakosztályban szállt meg Pugliában, amely korábban egy 300 éves borospince volt.

Ha ez nem lenne elég, a szobához saját medence is tartozott, hiszen a pinceajtót felnyitva egy medence tárult a szeme elé.

A kellemes 35 fokos medence bejárata közvetlenül az ágya lábánál volt található, s víz alatti ülőhelyek tették még kényelmesebbé.

- nyilatkozta a nem mindennapi utazás után az idegenvezető.

Az internet népe kétkedve fogadta a beszámolót, sokan ugyanis veszélyesnek ítélték az effajta belső építészetet, de a legtöbben szívesen cseréltek volna a szerencsés férfivel.

Forrás: The Sun