Olcsóbb, de olyan, mint a Maldív-szigetek

kréta, sziget, nyaralás, bungaló
Vágólapra másolva!
Maldív-szigeteki szállodák éjszakánként több százezer forintba is kerülhetnek, nem beszélve a repülőjegyekről, azonban van egy megoldás arra, ha valaki nem kar hatalmas összegeket költeni egy nyaralásra. Ez pedig Görögország, azon belül pedig Kréta. A sziget szinte teljesen ugyanúgy néz ki, mint a Maldív-szigetek üdülőparadicsomai, csak annyi a különbség, hogy a görög sziget jóval olcsóbb.
Vágólapra másolva!

A víz feletti bungalók egyre népszerűbbek világszerte, és már az európai üdülőhelyeken is megtalálhatóak. Emiatt már Kréta szigetén is vannak ilyen bungalók Stella Island üdülőhelyein, amelyek olyan, mint ha a vízen lebegnének. 

Egy turista szerint ezek az üdülőhelyek, Maldív-szigeteki élményt adnak a Földközi-tengeren.

image

Azok, akik kék vízben szeretnének elmerülni, a napsütésben pihenni és a szobájukig úszni, végre megengedhetik maguknak, hiszen a görög sziget üdülőhelyei sokkal olcsóbbak, mint a Maldív-szigeteken található luxus szállodák. 

Emellett az oda utazók napozhatnak Kréta privát strandjain.

 

image

Ha aktívan szeretnénk kikapcsolódni, akkor a szigeten lehetőség van búvárkodni, kerékpározni a hegyekben, lovagolni, túrázni és sportolni is tudnak, ha kalandra vágynak. Aki kirándulni szeretne semmiképpen se hagyja ki a Knósszosz régészeti helyeit, ahol a Minósz dinasztia uralkodott. A régészeti hely mellett pedig rengeteg múzeum és strand található, ahol koktélbárokat és rengeteg görög éttermet meglátogathatunk.

Forrás: DailyStar