Egy nő rettegett az utazástól, nem hiszi el, hogy mi hozta meg a kedvét

Vágólapra másolva!
Anne Mortlocknak 3 évbe telt, mire összeszedte a bátorságát, hogy egyedül utazzon. Ehhez pedig leginkább arra volt szüksége, hogy nővére ajánljon neki egy utazási irodát, ahol csoportos kirándulásokat szerveznek azok számára, akik egyedül utaznának.
Vágólapra másolva!

Anne a Just You-n keresztül lefoglalt egy utat Kínába, amelyet "egyszerűen tökéletesnek" nevezett, ez az élmény pedig arra késztette, hogy gyorsan lefoglaljon egy újabb, bakancslistás utazást a cégnél, ezúttal Namíbiába.

image

Namíbia volt minden, amiről valaha is álmodtam, emellett csodás lehetőségek adódtak a fotózáshoz is. Nemrég fejeztem be egy fotós tanfolyamot, így most kamatoztathattam az eddig tanultakat, hihetetlen csodálatos fények és színek között.

A nő szerint Sossusvlei sivatagjai és dűnéi hihetetlenek voltak.

image

– A kora reggeli fényben az élénk színeket öröm volt megfigyelni és megörökíteni, szinte most is látom magam előtt az egészet – mondta a Mirrornak.

Anne azóta sokkal több önbizalommal rendelkezik, hogy beutazza a világot. Nővérével és sógorával Vietnamba készül, de elárulta, hogy Costa Rica és egy új afrikai kaland is tervben van.