Elképesztő dolog miatt támadtak meg egy anyát

Vágólapra másolva!
Egy anya úgy döntött, hogy pici babája ellenére nem hagyja ki az egyik legjobb barátnőjének a lánybúcsúját, így a férjével és kisbabájukkal együtt utazott Mallorcára. Az utazásról videót is posztolt, ami alatt a kommentelők egy része rossz anyának nevezte.
Vágólapra másolva!

A 30 éves Elizabeth Kenina már három hónapos terhes volt, amikor kiderült, hogy az egyik barátnője férjhez megy. Akkor még úgy gondolta, hogy a lánybúcsúra majd egyedül, a kisbabája nélkül, fog menni, azonban amikor eljött az utazás időpontja Elizabeth erre nem állt készen, így úgy döntött, hogy a 8 hónapos babáját és a férjét is magával viszi Mallorcára. 

image

A kicsire a férje vigyázott, amíg ő a barátnőivel szórakozott, arra azonban figyelt, hogy mindig időben visszamenjen a szállodába megetetni a babát. A nő elmondása szerint a férje kezdettől fogva támogatta és szívesen vigyázott a gyerekükre. 

image

Elizabeth szokásához híven videót osztott meg az utazásáról, ami alatt többen megszégyenítették azért, mert szerintük a friss anyukának otthon kellett volna maradnia. Azonban akadtak bőven olyanok is, akik megvédték a nőt.