Flörtölést kínál egy légitársaság

Richard Branson angol vállalkozó
Richard Branson
Vágólapra másolva!
Ha előfordult, hogy az utasváróban megtetszett önnek valaki, de az ültetésnél nem egymás mellé szólt a jegyük, most itt az alkalom az ismerkedésre a fedélzeten. A Virgin America új szolgáltatása kifejezetten a flörtölőknek szól.
Vágólapra másolva!

Az italküldési szolgáltatást igénybe vevő utasnak nem kell mást tennie, mint hogy az előtte lévő digitális képernyőn lekéri a repülőgép ülésbeosztását, és rendel egy italt a megfelelő szék utasának. A kiválasztott személy képernyőjére ezzel egy időben szöveges üzenetet is tud küldeni. Mindehhez pedig egyszerűen fizethet a kártyája lehúzásával.

Az ötletet természetesen jóváhagyta Sir Richard Branson, a Virgin vezérigazgatója is, aki videón keresztül népszerűsíti a lehetőséget - írja a Daily Mail. "Nem vagyok szerencsejátékos, de azt mondom, hogy legalább 50 százalék az esélye arra, hogy valami plusszal száll le a repülőről" - vonja le a konklúziót a felvételen Branson.

//videa.hu/player?v=rjmBvR1PYB7Ed4fB

A társaság persze gondolt arra is, aki nem kér a flörtölésből. A kiszemelt utas visszautasíthatja az italt, és a számára küldött üzeneteket is blokkolhatja.