Egy sztár a Villában!

Vágólapra másolva!
Az új év új lakót hozott villába: egy igazi borsodi lány, a makrancos Ágica fogja feszíteni a fiúk idegeit (a lányokét máshogy - nem leszbi, állítja magáról) Ágica, aki helyett barátnője izgult az utolsó kint töltött éjszakán (aztán sírva búcsúzkodtak, barátai nehezen fogják tudni nélkülözni az "őszinte, barátságos, gyönyörű" lányt) . 
Vágólapra másolva!

Forrás: RTLKLUB

Elsőként a harisnyaboltos Attila úszott be a stúdióba, a utcai piacról küzdötte fel magát saját boltjáig, Stohl sokáig faggatta a harisnyákhoz fűződő viszonyáról.
Ágicáról megtudtuk, hogy falusi kislányból komoly üzletasszonnyá lett, ám tud és szeret lazulni is, de ötéves kislánnyá nem változott át Stohl kedvéért sem. Elárulta viszont, gyerekkori álmai megvalósításaként élné meg, ha ezt a lehetőséget ki tudja használni.

A testépítő Sanyi, aki amúgy családja szemefénye, nyilatkozott: "erős kézből sohasem elég" meg hogy "arra készülök, hogy én leszek a fiatal bika a villában", egyúttal rövid propaganda-műsort tartott: a drog- és doppingmentes sportos életet ajánlotta mindenkinek.