Vágólapra másolva!
Pandora és Segal egymás iránt érzett ellenszenve már a múlté. Nagyon jól megértik egymást, és kommunikációjukat egyáltalán nem zavarja a miskolci motoros állandó másnapos szipogása és köhögése. Bármilyen témában elmerülnek: legyen szó szőrtelenítésről, fogszabályzásról, illetve egészen másról.
Vágólapra másolva!

Segal azon morfondírozik, hogyan újítsa meg külsejét. Egészen pontosan: melyik trend szerint formálja át arcszőrzetét. A szakállvágóval valami problémája van, de Pandora segítségére siet: "Nekem van epilátorom, azt szívesen odaadom!"

A miskolci srác fintorogva berekeszti a beszélgetést, s inkább egy lufival kezd el dekázni. Később a kanapén újból beszélgetést kezdeményez a lánnyal. Ezúttal a téma a fogszabályzó.

Segal (keményen): - Te a szádban is be vagy drótozva, he-he! - szakad ki a miskolci hősből ez a fergeteges poén, amivel Pandora nem sokat tud kezdeni, így a vállalkozó folytatja:
Segal (felvett lazasággal): - Te, ígérd már meg, hogy nem ülsz rá többet a hasamra
Pandora (szempilla lesütve): - Nem teszek könnyelmű ígéreteket!

Forrás: RTLKLUB

Segal (férfiasan): - Na, ezért komázlak!
Pandora (kacéran vagy viccesen, majd Segal eldönti, hogyan): - Azért nem, mert emiatt nem használhatok ki esetleg egy szituációt!
Segal (zavarban és könyörögve): - Na, inkább beszéljünk a fogszabályzódról!
Vége.