Éjszakai csetepaté

Vágólapra másolva!
Éjfél környékén - ki tudja miért - Szilvi Leóval szerette volna megmasszíroztatni szolárium barnította testét. A közgazdász ellenkezett, Frenki felháborodott, s a többiek sem unatkoztak eközben. Óriási balhé volt a Villában.
Vágólapra másolva!

Éjfél fele Szilvi és Leo masszírozós történetet akart játszani. A fiú ellenkezett, de Szilvi megnyugtatta őt, hogy megbeszéli kedvesével, s minden rendben lesz. Szó szót követett, de a dörzsölésre nem került sor, mert Frenki nem fogadta lelkesen a történetet. Ezek után a szőkeség az ágyából hallgatta végig, amint párja sérelmeit, Segalnak meséli el. Tűrte egy darabig, majd kirontott a szobából és nekiesett a fiúknak: "Ti ne alkossatok rólam véleményt! Baze, k...a életbe, kö...g." Ezután, mint aki jól végezte dolgát, visszament a szobába és kiborult.

Forrás: RTLKLUB

Képgaléria: Klikk a képre!

Leo óriási dramaturgiai érzékkel még azért dobott egy mondatot: "Azért meg tudom érteni Frenkit" A szőke ciklon ezek után őt is kiosztotta: "Mit értesz te meg? Nem is ismersz minket!" Eltelt egy kis idő, a társaság egyik fele kiment cigizni, ahol Frenki a kapcsolatukról beszélt. Ekkor megjelent Leo, aki elmesélte az előzményeket. Frenki megnyugtatta a fiút, s biztosította arról, hogy egyáltalán nem haragszik, sőt. Gerinces embernek tartja.

Forrás: RTLKLUB

Eközben Ágica bement Szilvihez, a többi lány is követte őt. Míg a csajok a hálószobában arról győzködték a dühös amazont, hogy beszélje meg szerelmével a problémát, a nappaliban Leo újból alakított. Elmondta, hogy az ő társaságában nem ad balhéra okot, ha valakinek a csaja egy másik srácot masszíroz. Ez nem váltott ki tetszést a Frenki, Segal, Tommyboy hármasból.