Németország
21:002024. június 14.
Skócia
Magyarország
15:002024. június 15.
Svájc

Minden hatalmat a nőknek!

Vágólapra másolva!
"Köszönöm, Istenem!" - így fogadta Ágica a legújabb játékot, a hagyományosnak szánt Női Hatalom Napját. Ennek szabályai szerint délután háromig a VillaFérfiak a VillaNők minden kívánságát teljesíteni kötelesek.
Vágólapra másolva!

A VillaNők semmit sem tehetnek maguktól, minden apróságban a VillaFérfiak segítségét kell kérniük, akiknek zokszó nélkül lesniük kell azok minden kívánságát.

Délután (ezt még nem tudják a teremtés szegény koronái) a Minden Hatalmat a Nőknek játék újabb fordulója következik, (Mindent Bele Pasik, Csak Keményen!) amikor csapatokra osztott férfiak küzdenek meg, és még csak nem is a lányok kegyeiért, egyszerűen csak egymással.

Forrás: RTLKLUB

A gongszó azonban kicsit még várat magára. Tegnap, mint bizonyára emlékszünk rá, Háccsó szándék címmel egy krimit forgattak le, ennek a forgatókönyvét még egyszer tisztázniuk kell a készítőknek. Ágica nyomozó Pandora hátsó ügyében nyomoz, útját hullák szegélyezik, a vér meg patakokban folyik. Izgalmasnak ígérkezik, vajon mikor lesz már a tévében?

Aztán mégiscsak felhangzik a játék kezdetét jelző gongszó. Ágica le is csap Leóra: a közgazdász előbb kozmetikussá, majd fodrásszá válik a leányzó nagy örömére.

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!

Mindent egy helyen az Eb-ről