Lengyelország
15:002024. június 16.
Hollandia
Szlovénia
18:002024. június 16.
Dánia

Újra hárman versenyben

Vágólapra másolva!
A következő beszavazó show-n egy vidám úszómester, egy csinos rendőrnő és egy kétgyermekes apa küzd meg a Villába költözésért. Közülük kerül ki a Villa tizenkettedik lakója.
Vágólapra másolva!

Forrás: RTLKLUB

Tibi húsz éves, Homokbögödén él. Régebben néptáncolt, énekelt, színitanodába járt, jazzbalettozott és cselgáncsbajnok volt. Jelenleg úszómesterként dolgozik. Mindig mosolyog, vidám, talpraesett fiú. Hobbija a motorozás és a vadkemping. Kereskedelmi végzettséggel rendelkezik, imád szerepelni.

Forrás: RTLKLUB

Kata huszonnégy éves, budapesti lány. A székesfehérvári rendőrkapitányságon dolgozik nyomozóként, ugyanakkor jogi egyetemre is jár. Egyszer őt választották meg a legszebb rendőrlánynak. Szeret tornázni, kedvenc könyve Moldova Györgytől a Bűn az élet. Talpraesett, cserfes lány.

Forrás: RTLKLUB

Indián harmincöt éves, budapesti lakos. Nem véletlenül kapta becenevét, rengeteg indián tetoválás van a testén. Két gyermek édesapja, bár nem él együtt a családjával. Szeret motorozni, hobbija a foci. Nagy álma, hogy kijusson Mexikóba, és hogy végre megvehesse kedvenc motorját.

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!

Mindent egy helyen az Eb-ről