Nehéz a börtönélet

Vágólapra másolva!
Érzelmi és szexuális zsarolás, szökés, lázadás - ezekkel a módszerekkel próbáltak hatni szigorú őreikre a szaunában raboskodó Villalakók. Mivel így semmit nem értek el, Pandora vezetésével kitörtek a cellából.
Vágólapra másolva!

"Ez egy játék" - magyarázza Pandora röviddel a kitörés után a teraszon. A rabok ugyanis többszöri lázadás után megszöktek közös cellájukból, vagyis a szaunából. Később az őrök megértették velük, bármennyire is rossz nekik, közös érdekük, hogy önként visszatérjenek a börtönbe. Marcsi előtte kedvesen kérdezgette a rabokat, szeretnének-e enni vagy inni valamit. Pandora és Frenki neki is lát a levesnek, a többieknek viszont továbbra sincs étvágyuk. Leo kedvetlenül hajtogatja a párnáját, hogy Segal utasításának megfelelően kis labdát varrjon belőle.

Forrás: RTLKLUB

A Villában Szilvi és Segal adagolja a rabok ételét. A szőkeség nincs feldobva a ténytől, hogy ilyen hosszú ideig távol kell lennie élete párjától. Segal kedvesen próbálja nyugtatgatni, fő érve ugyanaz, mint Pandorának: ez csak egy játék. "Most megvarrják a labdákat, aztán elszedem tőlük" - teszi hozzá a miskolci fenegyerek, aki némileg élvezi felsőbbrendű szerepét.

Forrás: RTLKLUB

Leo és a többiek abban reménykednek, az új lakót már a nappaliban, a többiekkel együtt köszönthetik. "Kilencre csak kiengednek minket" - mondogatják nagy sóhajtások közepette. Ám a raboskodás végét egyelőre sem az őrök, sem a szauna ideiglenes lakói nem sejtik.