Frenki kifigurázta Milót

Vágólapra másolva!
Ma egy rendhagyó én-klipet készítettek a lakók: az előző hét szerdán beköltözött Milót kellett a többieknek bemutatni. Frenki percek alatt átváltozott néptáncossá és remekül eljárta a botostáncot. Bot nélkül.
Vágólapra másolva!

A fiú nem vehetett részt saját maga bemutatásában, viszont rajta kívül mindenkinek szerepelnie kellett a klipben. A táncost Frenki alakította, aki szerelme, néhány kilogramm zselé és fogkrém segítségével remek Milo fejet varázsolt magának.

Forrás: RTLKLUB

A zselét Leo is megtalálta, ő a fiú főnökét, Csaba a tánctanárát, Segal és Tommyboy táncos társait, Marcsi a volt barátnőjét, Kata pedig a nővérét játszotta. A végrehajtásért Ágica felelt, de Milo anyukáját is ő alakította. Frenki kicsit lányosra vette a figurát miközben magáról - azaz Milóról beszélt -, pedig a fiú egyáltalán nem nőies, csak még fiatal. És táncos. Ezután a hozzátartozók természetesen csak és kizárólag jókat mondtak a rímhányóról.

Forrás: RTLKLUB

A két ellenfél: Segal és Leó remekül alakította a különböző karaktereket. Annak ellenére, hogy a móka elején Ágica nagyon szkeptikus volt a feladat teljesítését illetően, remek kis én-klipet hoztak össze Milónak. A fiú nagyon jól szórakozott.