Gyorsabban, magasabbra

Vágólapra másolva!
Anett és Jenny a hálóba vonultak, gondosan nekivetkőztek,  lefeküdtek egymás mellé, és gyakori nyögdécselések mellett nekiláttak... hasizomgyakorlatokat végezni.
Vágólapra másolva!

Forrás: RTLKLUB

Elszámoltak hatvanig, aztán kimentek sokkolni a nappaliban ejtőző társaságot: az érdi szöszke művészi tornász tudását villogtatva, cigánykerekezni kezdett, nagy sikert aratva, ezt a győri milliomoslány is kipróbálta ifjonti, rugalmas testével, mire Milo fejenállásból felugrást próbált bemutatni, amúgy brékdenszesen. Csaba is beszállt a buliba, pontosabban elszállt, a csúszós parketten többször is rendesen odavágta a hátát a földhöz, de újra és újra próbálkozott. Hát kérem, akinek kisebb lovasbalesetek meg se kottyannak...

Indián aggódva figyelte őket és gyakran figyelmeztette őket a régi igazságra: sport egyenlő halál. A mozgáskényszer mégis eluralkodott rajtuk, a következő feladat a plafon megérintése volt helybenugrásból, erre mindenki mitugrászkodni kezdett, a művelet Leónak sikerült is. Kiderült, ki tud legmagasabbra, a következő kérdés az volt, ki tud legmélyebbre, ezt a versenyt nem Segal nyerte, hiszen nem az szellemiséget mérték, csupán nekiláttak limbózni.

Az egészség oltárán Pandora és Tommyboy is jelentős áldozatot tesz, de ők nem önszántukból: számukra a holnapi menü 2-2 kiló nyers sárgarépa lesz, mert a tilalom ellenére ettek a konyhában.