Vágólapra másolva!
Mivel ma van Jenny 19. születésnapja, a fiúk és a lányok is külön-külön, egy Britney Spears dal feldolgozásával készültek. Fergeteges, erotikától túlfűtött táncot adtak elő.
Vágólapra másolva!

A frontember - azaz Britney-hasonmás - a fiúk csapatában Segal volt, a lányoknál pedig Anett. Titokban készültek a dal előadására, s annyira jól leplezték, hogy a születésnapos semmit sem sejtett az egészből. Sőt! Teljesen elkenődött, mert azt gondolta, senki sem törődik ezzel, a számára igen fontos nappal.

Forrás: RTLKLUB

Új fotók: Klikk a képre!

Hát megkapta a magáét! Először a lányok lejtettek olyan szexis táncot, hogy még ők maguk is elpirultak volna. Persze ha látták volna. Ezután jöttek a fiúk. Segalt korábban Szilvi sminkelte ki, s a miskolci motoros egészen jól tűrte a szempillaspirált és a púdert.

Forrás: RTLKLUB

Míg Anett egy az egyben hasonlított a popdívára, ugyanez Segalról már nem mondható el. Viszont remekül állt neki a fehér combfix és a sárga tangabugyi. Mozgáskultúrájáról már ne is beszéljünk. Csípőcsavarását és mellrázását bármelyik lány megirigyelte volna.

A lányok előadását megnézheti videón.