Lányok gondban

Vágólapra másolva!
Anett, Marcsi és Pandora kis kupaktanácsot tartott a terasz egyik félreeső zugában. Szépen lassan ébredezik a Villa.
Vágólapra másolva!

Marcsi: Én szeretném kapni a zöld kendőt. És szeretném kihívni az Indiánt.
Pandora: Előbb-utóbb mindenkit kiválasztanak. Én is tudnék úgy viselkedni, hogy mindenki szeressen, de én magamat adom.
Anett: Az a lényeg, hogy kint elfogadjanak, nem az, hogy itt bent. Nem szeretem a konfliktusokat. Érzékeny vagyok, ha megbántanak.
Marcsi: Nekem tegnap a fejemhez vágta az Indi, hogy azért vagyok mindenkivel kedves, hogy senki ne tegye rám a jelet.
Anett: Egy ember van, akit nem tartok egyenesnek. Katkára gondolok. Ahogy ő viselkedik, amiket mond, saját magát járatja le. Ha barátnőm lenne, biztos megmondanám neki, de nem érdekel. Jenny szólhatna neki.
Pandora: Á, Jenny nem veszi észre. Olyan kis fiatal.

Forrás: RTLKLUB

A Villa színésznője ezek után bevonult a nappaliba, majd a hálóba áldozatokat keresni, akiknek elpanaszolhatja, hogy a többiek nem hagyták aludni, mert annyit szellőztettek. Többen végighallgatták, de senki sem sajnálta eléggé.

Kint folytatódott a lelkizés:
Anett: Itt nem tudsz miről beszélgetni, csak arról, ami itt történik. A kibeszélés nem biztos, hogy negatív. Ha jön egy sms, nem kell magyarázkodni.
Marcsi: Nekem az a bajom, hogy mindig valami bajom van. És nem is tudom elmondani. Igyekszem megbeszélni a problémákat mással. Ha kivagyok, jó lenne, ha valaki megkérdezné, hogy mi a bajom. Szívesen mennék a Riportszobába, ott könnyebb elmondani.

Forrás: RTLKLUB

Lassan ébredeznek a lakók, félálomban kóstolgatják a süteményt a konyhában. A nappaliban Szilvi és Indián az italokról és az italozásról beszélget. Szilvi elárulta, az ünnepek alatt elég sok alkoholt fogyasztott, mert lelki problémái voltak. Az is kiderült, az ex-táncosnő nyolc éve hord műkörmöt, most ezeknek hiányában minden ujjbegye fáj. Indián ehhez már nem tud hozzászólni, így csak ül és néz maga elé.