Pandora Indián ellen

Vágólapra másolva!
Mi már tudjuk, amit a lakók még nem, a nézők szavazatai alapján Jenny ússza meg a párbajt, pénteken Indiánnak kell megküzdenie a visszajutásért.
Vágólapra másolva!

Forrás: RTLKLUB

Pandora elárulta, azt szerette volna, ha Jennyvel mehet párbajra. Egy kis kupaktanács neki is látott ezt megbeszélni az udvaron.

- Nem csinált semmi olyat, amiért utálnák - foglalta össze Anett, - az emberek lehet, hogy úgy gondolják, hogy ha már annyi pénzt kifizetett, maradjon még.

Frenki is csatlakozott, ő sem tud a fodrászlányról negatívat mondani. Igaz, pozitívat se nagyon... A vitánál Indián is jelen volt, egy próféta veszett el benne, biztos benne, hogy ő fog kimenni:

- Tudom, hogy nagyon megosztom az embereket, úgy lesz, mint az előző esetben. Nem Katkára, hanem Segal ellen szavaztak a nézők.

Arra járván Jenny egy kicsit szóhoz jutott, annyit mondott, nem érti, miért orrolt meg rá Pandora csak azért, mert visszafogottan viselkedett, és nem mondta meg a negatív véleményét róla. Ő így alkalmazkodik, vallotta be, hiszen attól megijedt egy kicsit, hogy a többiek is nehezen fogadták be.

Korábban a lányok is elmerengtek azon, milyen könnyű három jelet összegyűjteni, Marcsi már tudja is, kik lesznek azok, akik rá teszik majd a jelet. Ágica túltett rajta, már meg is írta jó előre a párbaja végére tartogatott védőbeszédét (igazán kölcsönadhatná Indiánnak):

"Vágyam megvalósításában egyszer már segítségemre voltatok. Megpróbáltam azt adni, ami vagyok, sokszor hisztis, makacs, de érző szívű. Voltak kemény helyzetek, sokat gondolkodtam, akkor jól döntöttem-e. Remélem segítségemre lesztek, hogy visszajussak a Villába."