Mi lehet Marcsi titka?

Vágólapra másolva!
Marcsi vigyorogva érkezett a Riportszobába. Az aktmodellhez fűződő barátságáról beszélt és egy titokról, ami nagyon összeköti őket. Bár ezt nem részletezte.
Vágólapra másolva!

"Sajnálnám, ha kint maradna Pandi. Tényleg nagyon hiányozna, mert ennek a barátságnak kint is lenne folytatása. Nevezhetem barátságnak. Bíztam abban, hogy Jennyvel megy ki, Indiánnal nagyobb Párbaj lesz. Van egy olyan érzésem, hogy nem Pandora jön vissza, hanem Indián."

Forrás: RTLKLUB

Képek a Riportszobából: Klikk a fotóra!

A Villa ápolónője azt is elmondta, hogy miért nevezheti kapcsolatukat barátságnak, de arról a titokról, ami még inkább összeköti őket, nem beszélt: "Az teszi barátivá, hogy nagyon sok olyan eset volt, amikor holtponton voltam. Egész nap jött és vigasztalt. Ez oda-vissza érvényes. Volt olyan pillanat is, amikor neki volt szüksége valakire és én ott álltam mellette, de nem egész nap. Elvárhatta volna tőlem, de megértette, hogy miért nem tudok ott lenni. Nagyon kevés embert enged közel magához. Voltak olyan dolgok, amelyeket megtett értem, de ezt konkrétan nem mondanám el, mert ez kettőnk titka."

Forrás: RTLKLUB

Barátnőjének hibáiról is mesélt: "Néha túldramatizálja a dolgokat. Makacs és önfejű. Nem szeret másokra hallgatni. Próbálok neki tanácsot adni. Meghallgatja, de nem mindig fogadja meg. Nem igazán mondanám egyenrangúnak a barátságunkat, bár ezen még nem is gondolkodtam el igazándiból. Néha benéz magának valamit. Például ha úgy látja, hogy Ágica csúnyán néz rá - holott nem is igaz -, akkor ő erről tökéletesen meg van győződve. Kezdem őt ismerni, de édeskevés azt állítani, hogy ismerem Pandorát. Ő egy őszinte ember, nem tartok tőle. Nem ártott nekem és nem is fog."