Kritika és vihar

Vágólapra másolva!
Az üzenetek megviselték a lakókat. Szilvi kíméletlenül kommentálta az sms-eket, Pandora pedig jól mulatott. Indián, Frenki és Ágica is elgondolkozott.
Vágólapra másolva!

Szilvi szokásához híven a Pandorát alázó sms-eket kommentálta, néha úgy, hogy barátnője a térdét csapkodva nevetett. Indián nem viselte könnyen a kritikát, és kemény megjegyzéseket tett az üzenetek szerzőire. Frenki és Szilvi a kapcsolatukat feszegető üzenetekre csak pofákat vágott. Ágica hosszasan elemezgette saját viselkedését, majd meggyőzte magát, hogy csak ő tudja, hogy mit miért mond, vagy tesz.

Forrás: RTLKLUB

Indián! A múltkor Segal ellen szavaztam, de már megbántam! Veled vagyok. Aranyosak a gyerekeid.
A 3 kis rinya csaj kimehetne egyszerre. Pandora Szilvi és Marcsi, de ebből csak Pandora fog menni, de ő mar a héten.
Pandora! Jó lenne most eldöntened, hogy ki az, akit kedvelsz a villában, és ki az akit nem! A SZIVÁRVÁNY HOZZÁD KÉPEST NULLA!!INDIÁN TE VAGY A LEGJOBB!
Indián A rockerek most is veled vannak!
Szilvi, az Ágicára vagy féltékeny? A bennszülött mozgású Pandora barátnőd szeme kiesik, mikor Frenky tusol!! Hova tetted a szemed?
Ágica, Szilvi múló kitörései ártalmatlanok. Katka és Leo tudatosan tévesztenek meg mindenkit, nemcsak Téged! Pandora aki eredeti, őszinte, Tőle ne tarts!
Indián, a rock and roll-hoz annyi közöd van, mint kígyónak a lábszárvédőhöz! Kint majd szájba-fejbe rugdoshatod magadat!