Téged vár a papírgyár!

Vágólapra másolva!
"Piszok egy munka" -jegyzi meg Frenki a mai proletárnap után, immár a szaunában, a jacuzziba készülve. Mégis van, aki nem tudja abbahagyni. 
Vágólapra másolva!

Forrás: RTLKLUB

Teca (korábbi nevén: Marcsi) borítékragasztó élmunkás boldog, mert csak sikerült az ezer borítékot összehajtogatni: "Csak azért jöttem be a Villába, hogy ezt csináljam!" Közben kárörvendően biztatták egymást, hogy holnap majd hogy fognak röhögni Indiánon, amint enyvez. Ezt addig hajtogatták, amíg Indián le nem lombozta őket, hogy holnap neki márpedig csak a válogatott leiskolázása lesz a dolga. No, majd meglátjuk.

Leo sztahanovista csapata is befejezte a két méteres szőnyeget, nem volt hiába hát a feszített munkatempó. Biztos sajnálják, hogy nem lehet felpattanni rá, és máris elrepülni Bagdadba (bár ahogy a rojtokat vagdosta rajta térdepelve, elég lett volna a megfelelő dzsinnhez fohászkodni, persze most lehet, hogy nem ők ellenőrzik a légteret). Mindenesetre a fürdőszobába még jó lesz.

A norma teljesítése után a fiúk elvonultak a szaunába ejtőzni, a lányok a bugyogó jacuzziba pattantak bele, Leo meg szimplán megbuggyant. Nekilátott egy újabb szőnyeg szövésének, és éjjel is folytatni tervezi, így letudván a következő adagot is. Ágica szintén furcsán viselkedik, magában motyog, ha már mással nem lehet, a többiek pedig, jobb híján, egymás közt beszélik ki a dolgait. Lehet, hogy a párocska jobban tenné, ha mégis egymás karjában vezetné le a feszültséget?