Firkafal

Vágólapra másolva!
Ma, egy órán át, ismét közvetlenül a lakók képernyőjén landolhattak a mobiltelefonon küldött üzenetek. Sok meglepetés nem ért senkit.
Vágólapra másolva!

Forrás: RTLKLUB

Többen feszegették Leo állítólagos csókváltását Katkával, ezen Ágicának kellett volna megsértődnie, de nem így alakult, mindenki tagadott mindent ugyanis.
Szinte mindannyian kaptak jópár szexuális ajánlatot, leginkább mégis Leo és Milo küzdött a legkívánatosabb férfiú címért.

A szokásos témák is rendre előkerültek, Ágica szánalmassága, Marcsi nyávogása, Anett affektálása és persze mindannyiuk kavarása. Marcsit meg is dicsérték, mert ő aztán tudja, mi kell a férfiaknak, de azért az ő keverése is feltűnt egy nézőnek. Az ápolónő még örült is neki, hogy végre bekerült az elit alakultba.

Az ismert fordulatokra megszokott módon reagáltak, még ha ez eddig sem volt a legjobb. "Anett, ha lesz.rod az sms-eket, akkor miért borulsz ki tőle?" "Magam sem értem" - hangzott a kissé sértődött válasz.

Frenki cáfolta, hogy csajozásra készül, pedig buzdították erre. Jennyt is küldenék már haza, de csodák csodájára nem akar. Aztán kaptak tanácsokat is: "Ágica, ne légy ennyire tapintatos, veled sem azok" - ezzel egyetértettek a legtöbben, ahogy az egyik néző jövendölésével is: "Most kiderül, ki a barát, hogy kiszavaztátok a sorból kilógókat."

Akadtak sajátos tréfába bújtatott kritikák is, ezeken az egyszerűség kedvéért kacarásztak egy kicsit: "Anett, tudtad, hogy be van kamerázva a Villa?", "Tommyboy azért nem kap üzenetet, mert nem tűnik fel, hogy bent van." A becsmérlésből persze jutott mindenkinek: "Várjatok, van őszinte ember egyáltalán közöttünk?" - merült fel a kérdés bennük.