Riportszoba félálomban

Vágólapra másolva!
Alig ébredtek fel lakóink, Frenkit rögtön a Riportszobába hívták. Álmot dörzsölgetve a szeméből mesélt Szilviről, a párbajról és arról, hogy lesz-e folytatás.
Vágólapra másolva!

"Furi, nagyon furcsa egyedül. Gondolkodtam kettőnkről, hogy jól csináltuk-e. Egyik este beszélgettünk és nem valami jó hangvételben váltunk el egymástól. De ezt már megszokhattátok, hogy egyik nap így, másik nap úgy.
A mi kapcsolatunk napról napra változik. Ha lehetne még egyszer újra kezdeni, belevágnánk mind a ketten. Azt tudtuk, hogy együtt jövünk be, és külön megyünk ki."

Forrás: RTLKLUB

Képek a Párbajról: klikk a fotóra!

A párbaj kimenetele és az óriási szavazat különbség megdöbbentette Frenkit:
"Meglepődtem a párbaj végeredményén. Ezen is látszik, hogy mennyire nem tudjuk felmérni az erőviszonyokat. Azért lepődtem meg, mert igaz, hogy csak hárman vártuk vissza Szilvit, de a többiek is úgy gondolták, hogy jóval erősebb lehet, mint Csaba.

A szavazatkülönbség botrány. Nem hittem volna... Mindenki azt tippelte, hogy ha a Jennyvel ment volna párbajozni, az könnyebb falat lett volna a Szilvinek. A Csabi több mint százezer különbséggel nyert."

Forrás: RTLKLUB

Frenkinek nem tetszett Leo viselkedése a Párbaj után:
"Mikor Csaba visszajött, örültem annak is, de egy-két embernek a reakciója nem nagyon tetszett. Leo kicsit kárörvendő volt. Aztán gyászhangulat volt. Furcsa volt.

Valahol jó ez a szünet nekünk. Azért vagyok ennyire határozatlan, mert még mindig a szívemben van, de az eszem azt mondja, hogy nincs értelme folytatni. Ő ezt nagyon jól tudja."