A fiúk üzentek Amszterdamból!

Vágólapra másolva!
Leo és Tommyboy ma reggel hajnali öt órakor elindult Hollandiába, ahová szerencsésen meg is érkeztek. Első EU-s feladatuk végrehajtása közben küldtek üzenetet!
Vágólapra másolva!

A korábbi Terminátor-játék nyerteseinek: Leónak és Tommyboynak a megszokott kereteken kívül, egy uniós államban kell helytállniuk. Ma reggel hajnali öt órakor elindultak Amszterdamba, ahol két napon keresztül több jelentős feladatot kell végrehajtaniuk és Találékonysági próbákat is ki kell állniuk.
A feladatok megoldása során kizárólag saját találékonyságukra, helyzetfelismerő képességükre hagyatkozhatnak a Villalakók. Kommunikációjukhoz multimédiás eszközöket használnak a játékosok, a levelekben kapott utasításokat a mobiltelefon, illetve a mobiltelefonra érkezett szöveges és képes üzenetek váltják fel.

Forrás: RTLKLUB

Leo első üzenete Hollandiából:

Minden oké! Nagyon boldog vagyok, igaz a landolásnál kicsit rosszul voltam. Most még biztosabb vagyok benne, hogy mindig megéri keményen dolgozni. Köszönök mindent: Leo!

Forrás: RTLKLUB

Tommyboy első üzenete Hollandiából:

Hellóka Mindenkinek!

Hihetetlen jó itt nekünk, az út oké volt, most az első küldetésünk közepette vagyunk. Máris indulunk tovább. Üdv mindenkinek: Tommyboy!