Harcosok klubja

Vágólapra másolva!
A lakók végigszurkolták a többi mérkőzést is. Bár néha nem tudták eldönteni, szereplői, alakítói vagy áldozatai-e a médiának.
Vágólapra másolva!

Forrás: RTLKLUB

Segalnak nagyon drukkoltak, hatalmas ünneplést csaptak, amikor nyert, bár elbizonytalanodtak, amilyen furcsa volt a riporternő kérdése, miszerint együtt vannak-e Pandorával, annyira durva volt Segal válaszola.

- Hogy beszólt a csajnak! - hümmögtek Ágicáék. - De mi van, Pandora és Segal együtt? Lehet, hogy csak kacsa...
- Ki tudja, mi van odakinn? - tétovázott Anett. Marcsi megmondta:
- Az nem lehet, én ismerem Pandit.
- Biztos vagy te benne? - tekert még egyet Katka.

Aztán végignézték, sőt megállták hahotázás nélkül, amint Anettka körbekergeti a ringben a volt lakótársukat. A többszöri bekapcsolás alatt már nem volt balhé, csak a szakkommentálásra kellett koncentrálniuk. A népszerűségnek és külvilági ingereknek örültek, meg a tévézést is élvezték, amíg ment a közvetítés, pisszenni se lehetett.

- Benne voltunk a tévében! -örült meg Marcsi.
- Mindig benne vagyunk - hűtötte le Frenki.

Az újabb fordulat azonban, hogy Majka mégis előkerült, így a cowboy és a rézbőrű végül mégsem mehet a ringbe, az ominózus mérkőzés után ismét előhozta az indulatokat. "Nagyon idegesek lesznek, ha megjönnek." Úgy vélték, fiaik a média áldozatai. Ebben Tommyboy és Leo is egyetértettek, a maga baját is hozzátéve Frenki rájött: "Ez kell a népnek, vér és könnyek."