Chat Indiánnal

Vágólapra másolva!
Ma délután négykor chaten faggathatják az új kiesőt, Indiánt. A rézbőrű végleg elhagyta a wigwamot, kezében tomahawkkal, övén Pandora skalpjával távozott a sorozatból.
Vágólapra másolva!

Az apacs csúnya zakóba szaladt bele pénteken: a Villa nagy töprengője, az önmarcangolás nagymestere, Leo, simán kiütötte őt. A nagy különbség elgondolkodtató: miképp tudott Indián 270 ezer voksot szerezni február 20-án és hogyan vesztette el népszerűségét annyira, hogy másodjára csak 85 ezer szavazatot kapart össze? A válasz kézenfekvő: első párbaján Pandora volt olyan negatív megítélésű, hogy a tízezrével érkező ellenszavazatok miatt Indián imponáló fölénnyel győzhetett.

Forrás: RTLKLUB

Új képek: Klikk a fotóra!

A szexmániás rocker igazán Segal kiesése után nyílhatott meg, láthattuk jó és rossz oldalát egyaránt. Szókimondása, őszintesége gyakran volt nyers és bántó, ugyanakkor az a viselkedés, amit ő lazának definiált, sűrűn tűnt közönségesnek - ez persze nem váltotta ki a konzervatívabb nézők rokonszenvét. Ma délután lehetősége nyílik arra, hogy üzenjen az apacsnak: négykor találkozhat vele a Társalgóban.