Indián nem tűri a korlátokat

Vágólapra másolva!
Látszólag hatalmas önbizalom, rendíthetetlen vitalitás jellemzi. Állandó belső küzdelem van benne: a segítőkész és szeretetteljes meg a maróan bántó és támadó magatartás között.
Vágólapra másolva!

Mindent teljesen akar átélni, a szerelmet, a halált, a hatalmat vagy az aszkétizmust. Nagyon pontosan ismeri az emberek lelkét, tudja, hogy hol a gyenge pontjuk. A dolgok mélyére tud hatolni, ezért akár kiváló terapeuta is lehet. Nem tűri, ha korlátozni akarják, de a másik oldalon nagyon szeretne megfelelni mindenkinek, fontos neki az, hogy szeressék. Ösztöneivel a legkisebb rezdülést is érzékeli, a féltékenység sem ismeretlen érzés számára.

Forrás: RTLKLUB

Szeretetét nem verbálisan, hanem a szexualitásban fejezi ki. Az ágyban megtapasztalja és megtapasztaltatja a totális mélységet és felrepül és felrepít iszonyú magasságokba, mint a Főnix madár, aki felrepült a napba, ott elégett, hogy újjá születhessen. A totális ellentétet hordozza magában, kiszámíthatatlan, bizalmatlan, de mindig ugrásra készen várja azt a percet, amikor mások gyengeségeit kihasználja.

Nagyon mély gondolkodó, éles elme, kiváló stratéga. Akaratát tűzön-vízen végigviszi. Mindig megtalálja a legcélravezetőbb megoldást. Konok, keményfejű. Kritikája konstruktív és jóindulatú. Érzékeny a misztikus dolgokra. Intellektuális hatalomra tör. Segítőkész, együttérző, de mindenek felett megtartja belső függetlenségét. Rosszul tűri az irányítást, mert nem bízik az emberekben. Tud nyíltszívű, barátságos és nagyvonalú lenni. Úgy tartja, ha mindenki becsületes és igazságszerető lenne, akkor a világban minden jól menne.

Érdekes egyéniség, csak együttélni vele szinte lehetetlen. Szíve legmélyén él egy nő, akihez visszamehet élete nehéz pillanataiban, aki vigaszt nyújt számára. Szélsőségessége miatt lehet kiváló gyógyító vagy alkoholista csöves. Érdeklik a művészetek, szerelme a szerelem. Érzelmeiben képes a másikat túlidealizálni, de ha csalódik, lazán odébbáll. Élete második felében jön a sikeresebb korszak, addig sok akadályon kell végigküzdenie önmagát. Fontos neki a megbízható munkával elért siker. Mindent szeret megtapasztalni, megismerni a megismerhetetlent.

Feladata az, hogy kifejlessze erős, eredeti és pozitív egyéniségét, s felelősséget vállalni, akaratát és öntudatát fejleszteni, s ebben a szellemben cselekedni. Fel kell dolgoznia a belső feszültségét a világi dolgok és a spirituális növekedés között. Meg kell tanulnia áldozatot hozni és elengedni. Le kell győzni tudatalatti kisebbrendűségi érzését.

Köves Zsuzsanna
Asztrológus