Gyilkosok és transzvesztiták

Vágólapra másolva!
Egyre durvulnak a reality show-k a tengerentúlon, lassan már nem elég beköltöztetni egy maroknyi jóképű, stramm fiatalt egy bekamerázott épületbe: a nézők egyre többre vágynak. Honlapunk olvasói például szívesen nézegetnének meghitt, langyos, tavaszi estéken pszichopata gyilkosokat, véreskezű bűnözőket.
Vágólapra másolva!

Egy-két év múlva már biztosan nem lesz elég beköltöztetni egy házba pár csinos, dekoratív nőt és kigyúrt, jóképű pasit. Előbb-utóbb eljön az idő, mikor kegyetlen képekkel sokkolják majd a csatornák az egyre vadabb, extrémebb adásokra szomjazó nézőket. Talán lesz majd reality haldoklókkal (sms-ért megtippelhető a következő kieső), bekameráznak majd egy elmegyógyintézetet (lehet szavazni a legőrültebb szereplőre), de lehet, hogy lesz olyan valóságshow, melyet egy kopár sivatagban, egy pókhálós, koszos kriptában, egy elhagyott bányában vagy a Déli-sarkon forgatnak majd.

Forrás: MTI

Új fotók!

Honlapunk olvasói közül ötezren szavaztak és igen sokan látnának gyilkosokat, elborult elméjű bűnözőket a képernyőn - így egy bekamerázott, valódi börtön életét bemutató valóságshow-nak számos nézője lenne. Ropi van, sör kikészítve, távkapcsoló a kézben: folyhat a vér! Látogatóink negyede örömmel ülne le a tévé elé, amennyiben csábos, pajzán transzvesztitákat szerepeltetnének egy realityben. Közel azonos azok száma, akik számára egy huncut, fürge törpékkel vagy sziámi ikrekkel forgatott műsor jelentené a csúcsot, ugyanakkor pusztán nyolc százalék gyönyörködne egy olyan valóságshow-ban, mely a hermafroditák napi életét mutatná be.

Amerikában extrém valóságshow-k is mennek. Ön melyiket választaná?

Törpék: 661 szavazat, 12.5 %
Hermafroditák: 434, 8.2 %
Gyilkosok: 2235, 42.4 %
Sziámi ikrek: 633, 12.0 %
Transzvesztiták: 1309, 24.8 %

Összesen: 5 272 szavazat