Végtelen történet

Vágólapra másolva!
A gyanútlan MiniVillaLakók teljes lelkesedéssel vetették magukat bele a 'Milo megkívánja Anettet'-játékba, nem is sejtve, hogy Marcsiék remekül szórakoznak az egészen és legfeljebb azt találgatják, ki van beavatva a játékba és ki nem...
Vágólapra másolva!

Forrás: RTLKLUB

Ágica hevesen kiállt az ápolónő mellett, míg Frenkiék pedig ugratták egymásnak a fiúkat-lányokat. A borsodi lány valóban nagyon hitelesen adta a megbotránkozót, és folyton figyelmeztette Milót, legyen figyelemmel párkányi szerelmére, az ápolónő hálás is volt ezért. Attól azért tartott egy kicsit, hogy Anett komolyan adja magát, ebben az esetben kilátásba helyezett egy szemkikaparást.

"Ez ilyen bizalomjáték", nyugtatja magát Marcsi, míg Milo csak ismételgette: "nem vagyok a magam ura", mint Vicomte de Valmont a Veszedelmes viszonyokban, de valójában mégsem csábította el Anettet. A szöszke lovászkedvence is nagyon igyekezett, már majdnem sírt, de alakítása mégsem nyerte el a MiniVillaStáb tisztán esztétikai tetszését:
- Anett tényleg ennyire hülye? - fakadt ki Leo.
- Nem ilyennek ismertem - ismerte el Csaba.

Aztán egyre lanyhuló érdeklődéssel nézték a már csak magukat ismételgető, időnként hevesebb hangnemet megütő lakókat. Az újabb fordulatokat nélkülöző szappanopera forgatókönyvét Leóék átírták volna, szerintük sokkal ütősebb lett volna, ha Milo csak szó nélkül befeküdt volna Anett mellé. Aztán még azon is szórakoztak kicsit, hogy mi van ha tényleg igaz a történet, Marcsi is unalmában idegeskedett inkább.