Hangképzési nehézségek

Vágólapra másolva!
Leo és Marcsi biztosan nem fog lemezt kiadni - vagy ha mégis, akkor csak nyolc darabot fognak tudni eladni belőle, ötven év alatt. Leo dala csak kellő mennyiségű füldugó szakszerű használata mellett élvezhető, de csak akkor, ha egy búvárharangban dekkolunk, ezer méterrel a tenger vízszintje alatt - miközben a dalnok tőlünk ötezer mérföldre nótázik.
Vágólapra másolva!

Az első produkciót Leo mutatja be, Anett csak diszkréten furulyázik mellette. (Videó!) A második előadás rap, Csaba és Milo remekelnek: van bukfenc, pörgés, kapálózás, minden, ami kell. Harlemben is elismerően néz össze néhány kezdő rapper: jeaaa, brazör, itvózgréjt!

Forrás: RTLKLUB

Új képek!

A következő műsorszámot (videó!), a roma-bulit, Marcsi sajnálatos módon szétröhögi. T-boy a párja, ő is erősen nevetgél, de a bolondos ápolónő vihogása még őt is elnyomja.

Forrás: [origo]

- Szerelemről szó sem volt - énekli Anett, negyedik versenyzőként, felejthetően. Leo mögötte mozog (szintén videó). Eztán Tommyboy egy seprűvel léggitározik, hempereg a földön, pózol nagyokat, közben Marcsi sátánista hörgéseket hallat, állati hangon üvöltve énekli ugyanazt a dalt. Tombol a metál, a Pokolgép együttes korai korszaka (talán egy 84-es koncert, egy külvárosi művházból) köszönt vissza, de videón nem, legfeljebb a holnapi összefoglalóban. A végére egy látványos produkció marad, Milóék japán csoszogása szintén megtekinthető videón. Oszakában ingatnák fejüket, de ez legyen az ő bajuk.