Szex a lelke mindennek

Vágólapra másolva!
A többiekkel ellentétben Katka és Frenki tegnap nem fáradt el a nagy szájtépésben, így a Blikk után szépen egymásnak estek.
Vágólapra másolva!

Lakóink már szép laposakat pislogtak, mire megkérkezett a Blikk. Nyilván kiszívta belőlük a maradék energiát is a tegnapi felesleges szájtépés és puffogás az elmaradt Kiválasztás miatt. Az újságból természetesen külön kaptak a stábtagok és külön a MiniVillaLakók egy-egy példányt.

Forrás: RTLKLUB

Leót sokan bírálták, de sokan magasztalták is. Nagyon örült azoknak az üzeneteknek, amelyekben valami jót írtak neki. "Szeretnék megfelelni sok embernek, többek között magamnak is. Ha nem lenne érdekes, amit mondanak, akkor nem lenne mire építeni." - összegezte a dolgokat a fiú.

Forrás: RTLKLUB

Marcsinak írt egy Kovax nevű ismerőse, amire a lány sikítani kezdett, hogy "De jó Kovax! Annyi erőt tudsz nekem adni" és a többi... Kicsit később a többiek is megkapták az újságot. Ők túl sok kommentárt nem fűztek az sms-ekhez. Csendben végighallgatták, majd távoztak a nappaliból. Ezután Katka és Frenki egy rövid akció keretében megint lerendezték egymást. Mindeközben szegény Marcsika egyedül ücsörgött a mosókonyhában. Feltehetően Milóra gondolt.