Miss VV3: az összes lány

Vágólapra másolva!
Ma zajlik a Miss VV3 nyilvános castingja. A Villa férfiúinak hívó szavára több százan jelentek meg a lányok, akiknek azért előbb a sokat látott szerkesztőség tetszését kellett elnyerni, persze csak a többieknél egy kicsit jobban.
Vágólapra másolva!

Frenki, úgy tűnik, megtalálta a varázsceruzát. Amit csak kitalál, hamar valóra is válik. Hogy miképp tud könnyíteni életén a lányok segítségével, azt mindannyian jól tudjuk. Most, amíg éppen Berlinben van Ágicával (vajon egy szobában alszanak?) a VV3 stábja hétvégére és ünnepre tekintet nélkül dolgozik, hogy valóra váltsa a másik nagy csodát, a ValóVilág szépségversenyt.

Forrás: RTLKLUB

Az összes lány: Klikk a képre!

És ha az nem elég fogós feladat, hogy el kellett sétálni a terem közepéig és vissza, a kegyetlen Villanővér még kérdéseket is tett fel.

- Miért jöttél el erre a válogatásra?
- Szerettem volna eljutni valahová - válaszolt az ambiciózus szőkeség, aki Leót kereste tekintetével.
- De hát ez az első lépcső, idáig mindenki eljut...
- De én ezzel kezdeni is akarok valamit! - vonta volna össze szemöldökét vállalkozó hölgy, ha nem cserélte volna be még tegnap egy kék rajzra.

Volt, aki meglepődött azon, hogy fürdőruhás válogatás volt, ezért egy kölcsön-bikinibe préselte idomait. Azért olyan is volt, aki készült, valószínűleg erre utalt a tigrismintás tanga. De nehogy azt higgyük, mind magamutogatásból riszálták keblüket a lányok.

- Önbizalomhiányos vagyok, azért jelentkezem szépségversenyekre - vallotta be megkapó őszinteséggel egy ifjú jelentkező, akitől nem tudtuk meg, ki látta el ezzel a tanáccsal, de mi Csernus doktorra gyanakszunk.

És azok is tévednek, akik azt gondolják, ezek a lányok csak arra várnak, hogy Frenki jól ismert részleteit egy újabb szögből mutassák meg a világnak.

- A barátod mit fog szólni, hogy beköltözöl a Villába?
- Hát ő jelentkezett helyettem.
- És nem félt, hogy túl hevesen fognak érdeklődni irántad a lakók?
- Majd kivédem - felelt a leányzó, akinek jól láttuk, egyetlen fegyvere a tűsarka volt.

Akadt biztosra menő hím is, aki még a kérdőív kitöltését sem bízta kedvenc háziállatára. De szerinte ez nem gond, "ez nem az én identitásom" - nyugtatta meg az aggódókat.

A ma kiválogatott negyven jelentkezőből a teremtés Villabéli koronái kedden választják ki a 20 döntőst, akikből aztán egy hétre rá hárman nem otthon nézik majd az összefoglalót, hanem személyesen mosogathatnak a Villában.