Húzós hízás

Vágólapra másolva!
Katka hét kilót kapott fel három hónap alatt, Anett hárommal lett súlyosabb. A legsúlyosabb eset mégiscsak Marcsi volt a délután folyamán, szünet nélkül beszélt - nyilván attól tartott, hogy azonmód összenő felső és alsó ajka, ha befejezi a süket dumát.
Vágólapra másolva!

13:00. Közös táplálkozás a kertben: a földesúr együtt ebédel a jobbággyal, a kereskedővel. Az étel tűrhetőre sikeredett, senki nem öklendezik.

13:15. Leo kicsit magába zuhan, vélhetően Milo szavain tűnődött el. Búbánata múló zavar, pár perccel később már vígan csacsog Anettel és szíve szép szerelmével.

Forrás: RTLKLUB

13:30. Csaba két fiút akar, majd egy lányt. Anettnek jó az 1-1-es döntetlen. A pajkos, rafinált lovászfiú a szöszke lány kezét simogatja és közben tenyérjóslást imitál.

Forrás: RTLKLUB

14:00. Marcsi Milo ölében fickándozik és viszketegségre panaszkodik. Milo háta is szutykos, tán meg kéne fürdeni. Ilyen egy koszos, dzsuvás kapcsolat.

Forrás: RTLKLUB

14:10. Marika órák óta beszél, nyafog és sipákol, megszakítás nélkül. Ági előbb megtépi, majd a medencénél vízzel locsolja, hátha elhallgat. Nincs ekkora szerencsénk.

Forrás: RTLKLUB

14:30. A szószátyár borsodi lány örül, hogy valaki még nála is többet beszél. Csabát ma már nem halljuk többet, pasziánszozik, megfeledkezvén még Anett dekoltázsáról is.

14:44. Néma csend a Villában. "Aki először megszólal, az viszi ki a szemetet"-játék mehet épp. Végül Anettnek jut e feladat: bejelenti, hogy menne szolizni.

15:05. A lovász után Leo vonul a riportszobába. Szerinte jobbágynak jobb lenni a játékban és megvallja, hogy tegnap egyszer tele lett a hócipője.

15:30. Leo szerint élesedik a helyzet, mivel Milo is elkezdett gondolkodni a dolgokon. Veszekedés is lesz szerinte. - Csaba megváltozott a rodeó óta, de jó gyerek - elemzi társait.

15:50. Leo megajándékozná Katkát születésnapján és ez komoly szervezést igényel. Tommyboy a körme alatti piszkot vizsgálgatja, Milo elégedetten falatozik.

15:55. Katka töltött galambnak érzi magát, mivel hét kilót hízott villaléte alatt (Schobert Norbert összeomlana). Katka lelkileg betegnek érzi magát, pedig Tommytól kapott tortát - tán ezért a pluszkilók. Anett hármat kapott fel, Ági fogyott.