Vágólapra másolva!
Katka nem csak hogy pár percre elhagyhatta a Villát, de édesapjával és testvérével is találkozhatott. Virágcsokrot és ölelést is kapott, amitől önkívületi állapotba került. 
Vágólapra másolva!

Katka Leóval együtt hagyta el fél órára a Villát, hogy a rajongóknak babgulyást és autogramot osszon. Visszafelé a Villa bejáratánál édesapja és testvére várta, akinek a karjaiba vetette magát. Egy csokor rózsát és sok kedves szót is kapott. A kellemes meglepetésben azért lehetett része, mert tegnap ünnepelte születésnapját.

Forrás: RTLKLUB

Visszatérve kiáltozva mesélte el lakótársainak a történteket: "Kész voltam. Leginkább csak bőgtem, meg ordítoztam. A húgom még fodrásznál is volt, láttam a haján. Azt is mondta apukám, hogy találkozott Frenkivel."

Forrás: RTLKLUB

Később a teraszon ücsörögve próbálta összeszedni magát és felidézte az eseményeket: "Ott volt a Segal, az Indi meg a Frenki a színpadon. Tök jól néztek ki!" A kitörések között magába roskadva ücsörgött és figyelmesen hallgatta a többiek élménybeszámolóját.

Aki már járt kint, arról mesélt, aki nem, arról, vajon kivel fog majd találkozni. "Azt mondta a húgom, hogy Justin már rég megcsalt és hogy valaki vár kint. De nem mondta meg pontosan, miről van szó. Fogalmam sincs, mire gondoljak. Nem tudom, most sírjak vagy nevessek."